Så överraskad...

... man kan bli ibland. Man åker iväg till något som helt förändras till något annat. Om jag säger att jag blev besviken så ljuger jag.

När MOR kom hem från jobbet med andan i halsen så var det för oss att ge oss iväg till Lomma för att även idag träna lite lydnad. Det var massvis av bilar när vi kom fram, tydligen så är flera kurser igång på tisdagar.

MOR och jag hann ta en rastningsrunda innan Bell, Spot, Isa & Elliot med mattar dök upp.

Att träna lydnad på appellplan var inte ens till att tänka på för oss. Istället plockades en massa har- & kanin dummisar fram och vi gick bort till furet och tränade apportering. När jag skulle hämta min sista dummie så sökte & sökte jag men det blev lite jobbigt när duracelbatterierna började ladda ur... men rätt som det var så trillade en dummie ner från himlen och då fick batterierna lite mera kraft. 

Vi har hunnit med en liten kort kontaktövning oxå ikväll när jag & MOR tog nattarundanoch JA det funkade!

Kommentarer
Postat av: Guinness

Tjena Walle!
Jösses vad du tränar och står i. Glöm inte bort bara att busa lite ibland också.
Det var kul att gå på morgonpromenad med dig. Lite annorlunda var det ju också eftersom det var min husse som höll i linan. De där gubbarna de kan snacka rätt bra de också.
Jag tror min syrra är lite kär i dig. Tur att vi slapp ha henne med på rundan, så att vi kunde få lite lugn och ro och bete oss som vuxna.

2008-04-02 @ 13:45:37
Postat av: Enzo

Nu har jag också varit iväg och fått min första rabiesvaccination. Så vi kanske kan göra sällskap över sundet någon gång, om matte och MOR vågar...
Jag passade på att väga mig ocksåoch 30,4 kg slutade det på. Men så kör jag just nu slimning inför Beach 2008. Veterinären sa att jag var i perfekt hull och att matte inte ska oroa sig för att jag är lite petig i maten. Men matte blev tillsagd att plocka bort korven, köttbullarna m m för att jag inte ska vänja mig vid sådana läckerheter. Attans också, precis när jag fått matte att svika en av sina bergfasta principer, att jag bara ska serveras torrfoder och inget annat :-(

2008-04-02 @ 18:19:23
Postat av: Lakrits

Undra om matte har fått samma råd eller om hon bara tröttande på att laga mat till mig för godsakerna har försvunnit. Men jag gillar mitt nya foder så jag äter det med eller utan tillbehör.

Jag är på diet. Eller träningsprogram kanske man ska säga istället. Hungrig är jag jämt i alla fall.

2008-04-02 @ 21:33:04
Postat av: Enzo

Du Lakrits, vi kanske ses på beachen i sommar nu när ni ska semestra i mina trakter? Två välslimmade flattar i sina bästa år :-)

Kan du tänka dig att veterinären sa att jag kunde vara utan mat i två veckor utan att det var någon fara! Om jag inte ätit något alls på en vecka skulle matte höra av sig. Va! Jag trodde veterinärer var djurvänner.

2008-04-02 @ 22:12:47
Postat av: Enzo

Oooops, här slant jag med tassen visst så det blev dubbelt.

2008-04-02 @ 22:14:13
Postat av: Wallander

Guinness man måste ligga i om man skall komma nånstans här i världen, sägs det. Jag ligger i men har inte kommit så väldans långt (ännu). Får väl se var vi hamnar någon dag.

Busar gör jag så klart. Ikväll försökte jag att få göra det med dig... men det sa bara TUT TUT TUT i eran telefon när MOR försökte ringa, så vi fick gå ut och busa själva en stund.

Grappa är en söt liten tjej, men jag är inte så jätte jätte intresserad av henne ännu, men hon kanske får passa sig om något år eller så. Kan förresten vara bra att veta redan nu... är det OK för dig om jag ibland kanske uppvaktar din syrra?

Postat av: Enzo

Apropå mina inlägg om mat, matte hälsar och undrar om MOR kan skicka receptet på den goda grytan hon hade lagat till sista GB-dagen?

2008-04-02 @ 22:33:45
Postat av: Wallander

Enzo, Lakrits... jag äter vidare och skiter fullständigt i Beach 2008! Förresten Enzo om du har perfekt hull... undrar vad veterinären skulle ha sagt om mig då?

Idén med att åka över sundet tillsammans gillar jag, då kan vi vara ett stöd för varann för det tror jag att vi kan behöva den dag vi bestämmer oss för att våga ta steget.

2008-04-02 @ 22:48:32
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Enzo, jag tog bort ditt ena inlägg för jag vill inte bli anklagad för att ha mutat mina vänner för att förbättra besöksstatistiken.

Jag tror veterinären ÄR en djurvän... hon tänker på ditt bästa... dvs att du måste avvänjas från allt din matte försökt att lura i dig bara för att slippa bära hem tunga torrfodersäckar.

2008-04-02 @ 23:13:44
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Enzo, hälsa din matte att min MOR totalt glömt bort att hon skulle skicka receptet men att det snarast kommer på mailen.

2008-04-02 @ 23:17:51
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Grappa

Varför vill du inte leka med mig?

2008-04-03 @ 14:56:33
Postat av: Wallander

Lilla Grappa... jag leker ju med dig varje morgon. Du får acceptera att jag vill leka med din brorsa oxå ibland. Men du det kommer kanske tider då du inte vill att jag leker med dig, tänk på det!

2008-04-03 @ 17:18:24
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lena och Guinness & Grappa

Men du ville inte leka med mig idag heller när det bara var du och jag. SNYFT!

2008-04-03 @ 19:08:57
Postat av: Wallander

Men Grappa du var faktiskt mer intresserad av äppleskrutten imorse... har du glömt det?

2008-04-03 @ 22:41:02
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lena och Guinness & Grappa

Nä, men jag menar ju när jag träffade dig sen. Då skulle du bara bita på en pinne som jag inte ens fick komma i närheten av.

2008-04-04 @ 08:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback