SKOGSPOLISER finns dom?

Ja det gör dom och tyvärr även i Lakritsskogen.

Gårdagskvällen startade så bra, MOR hann bara hem om och byta kläder sedan bar det iväg till Lakrits & Marie för lite träning & bus var det tänkt.

Vi började med en längre promenix. Stannade sedan till på ett ställe där vi först fick två enkelmarkeringar var och sedan vars en dubbelmarkering. Detta gick jättebra. Sedan förflyttade vi oss för att få ett större fält att söka över. Detta gick bra med de tre första, på den 4:e tog jag och gick ut lite väl långt och tänkte att det var dags för lite vattenapportering. Trots att  jag hörde MORS gälla/arga NEJ så bestämde jag mig för att passa på att bada lite eftersom att jag var så nära. Jag visste att jag gjorde något som jag inte fick men... who cares? När jag kom upp ur vattnet så tog jag försäkerhetsskull en lång runda ur MORS synhåll för att hon skulle ha tid att "lugna ner" sig lite.


När jag befann mig där ute hörde jag en bil komma på grusvägen, den stannade och motorn stängdes av  och strax därefter hörde jag några mansröster som började fråga ut våra mattar om vad vi 4 höll på med. Då tänkte jag att det var fritt fram att komma tillbaka för inte kunde väl MOR bli arg på mig inför ögonen på dessa gubbar.  Dessa gubbar var inte så väldigt trevligt, de sa till oss att vi inte fick träna där i skogen. MOR & Marie sa inte så mycket utan började bege sig ut för att hämta in resterande dummiesar, då säger den ena gubben: "Jamen låt hundarna hämta in de som ligger där ute". "SKOGSPOLISER" verkar vara lite konstiga, först får vi INTE sedan får vi, hm.


Dom körde iväg och vi skulle hämta in dom sista innan vi skulle avsluta. MOR skickade mig igen, vilket hon inte borde ha gjort, hon borde veta bättre vid det här laget. Jag tog samma badrunda och därefter en ännu längre tur ifrån utgångspositionen. När jag kom tillbaka så gick allt väldigt fort tills jag hade koppel på mig och blev beordrad att ligga kvar medans Lakrits fick fortsätta att ha roligt.


Jag behöver väl egentligen inte ens nämna att det inte blev något bus på fältet, det har ni säkert kunnat lista ut redan. Nä, det blev full fart mot bilen och hemfärd. Jag var lite rädd ett tag att även maten skulle frysa inne, men se så hård kunde MOR inte vara.

.

Kommentarer
Postat av: Vira

Här finns ingen skog men ni får gärna komma hit och träna. Vi har två ängar där vi brukar vara. I den ena finns även lite,lite "skog" och en bäck att forcera. Hör av er om ni vill träna söndag fm.
Vi vill gärna ha träningskompisar.

2008-04-24 @ 16:47:28
Postat av: Lakrits

Vi är tyvärr i Stockholm så vi kan inte träna med er :( Men gärna en annan gång.

Dumma dumma "skogspoliser". Matte säger att hon "skiter i dom" (ocensurerat).

Hmmm...ja, du var kanske lite ofokuserad på din uppgift där på slutet Walle. Kan hända oss alla ibland.

2008-04-24 @ 22:43:33
Postat av: Vittra

Ja skogspoliser är jobbiga. Trodde mer där skulle vara lakritstomtar i lakritsskogar. Sån skulle jag vilja smaka.

Jag kan hålla med Walle att bada är kul! Men att jobba är nästan kuligare. Men bäst är när man får göra både ock!

Postat av: Sara, Östen och Sudden

Fy så trist med såna skogspoliser! Vilken skog var det? Så man kan hålla sig därifrån, menar jag. Konstiga typer som både tyckte att ni skulle träna och inte...

2008-04-25 @ 11:59:01
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Zico-B

En sådan där typ har vi i Hjärup också, fast vi inte har skog. Får väl kalla honom "fältpolis" då. Matte kallar honom "benge Bengan" och han har jakträtten där vi brukar promenera (och träna lite). Tyvärr tolkar han jaktlagen som fan läser bibeln - han påstår att det står i lagen "att alla hundar skall hållas kopplade under hela året".
Man blir så trött, när de inte ens låter oss träna ifred - fast du Walle, det var nog ett dumt läge att dra en egen "repa" i skogen. De där poliserna skulle ju kunna få uppfattningen att din matte inte har någon koll på dej ;)
Ha en härlig helg och akta dej för poliserna!
/Zico-B

2008-04-25 @ 13:45:19
Postat av: Enzo

Tur vi har morfars skog vi kan träna i så man slipper sådana skogspoliser. Det där med vattnets dragningskraft har jag full förståelse för :-).

2008-04-25 @ 17:49:20
Postat av: Wallander

Vira, jag minns att näst sista gången jag var hos dig och tränade så fanns det härliga saker på en av ängarna, är det där det är tänkt att vi skall träna :-) på söndag? (MOR har skickat ett mail ang tiden).

2008-04-25 @ 22:50:53
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Zico-B, visst var det en lite dålig tajming, men jag kunde väl inte veta att dom skulle dyka upp just då... hade jag visst det så hade jag väntat så klart.

Jag tror det är bäst att vi alla ser upp för "skogspoliser", "Benge Bengor" och andra allmänt gnällande på hundar 2-beningar.

2008-04-25 @ 22:57:46
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Enzo, tänk om våra MORAR haft en liten del av den dragningskraft som vattnet har för oss... då hade dom nog varit lite gladare, tror du inte?

2008-04-25 @ 23:03:45
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback