Spårande...

... frisering & lek.

Dagen började med att vi körde till S-torp och där fick jag hoppa över till Elliots bur och sedan bar det av till Södra Sallerup för att spåra. Elliot fick börja och sedan var det min tur. Vi klarade oss bra idag. Värre gick det för MOR som idag fick en gren i ögat, nej inte direkt i ögat, hon han att blinka och grenen lämnade bara ett sår på ögonlocket. Spår-Ingvar skadade ett finger, lite synd var det allt om honom oxå.

När vi spårat färdigt och kört tillbaka med snitslarna & klövarna till Kyllingahus så skulle det såklart snackas en massa skitsnack, Innan vi skulle åka hem så skulle vi få gå en promenix, men när MOR skulle öppna och sätta på mig kopplet så fanns det inte. MOR letade & letade men det fanns varken på krokarna eller i jackan eller i ryggan eller i jackfickan. Den stora frågan var: var var kopplet, ja antingen tappat eller kvarglömt vi spårstarten. Vi fick snällt åka tillbaka till spårets början och som tur var så låg det kvar precis sidan om där bilen stått parkerad.

Solen hade börjat att kika fram och promenixen kunde genomföras. Innan det sedan var dags att åka hem så fick jag lite putsning här & var av Elliots matte. Svansen blev stilig och lite päls togs bort från tassarna. Det kändes riktigt bra, jag tror jag skall be MOR att lära sig hålla efter mig lite bättre... men då får hon nog allt se till & fixa till sig lite bra saxar (tror jag skall tipsa FAR lite, det är ju inte så länge tills MOR fyller år). MOR klipper FAR så varför skulle hon inte klara av att klippa mig?

Väl hemma så blev det ett par timmars vila innan Tarzan kom på besök. Det var roligt att träffa honom, han har blivit en mycket lugnare kille och vi hade ett par trevliga/roliga timmar tillsammmans.
Vänta nu... här är det något som inte stämmer, jag till höger, Tarzan till vänster... men det är ju mitt koppel som sitter på Tarzan. LILLMATTE & Den långe smale måste ha bytat av någon anledning:
image526
Tarzan tar sig ett citydopp i full galopp:
image527
Jag tar det lite mer sansat:
image528
Nä nu kallar John Blund... jag måste vila upp mig tills imorgon då vi skall till syrran Vira i Harlösa & träna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

sööööt hund !!!

Postat av: Elliot

de va trevligt att vi fick umgås lite på tu man hand igår.
Hoppas inte att din svars blev alltför snaggad haha!
/E

2008-04-27 @ 09:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback