Andhämtnings...

... träning.

Idag åkte vi till sjöarna för att träna med Ingela, Johan och deras 3 söta tjejer.
Här sitter 2 av dom, Ronja & Milla:

När vi var på väg från bilarna ner till vattnet så frågade MOR om hon skulle ta anden med sig så att tjejerna kunde få apportera med den. Ja gör det fick hon till svar men oxå en motfråga varför inte jag skulle få apportera med den. Svaret från MOR blev  då: Nej, han hämtar inte den och så var det slutsnackat om det just då.

Vi fick göra lite enkel & dubbelmarkeringar med dummiesar vilka vi klarade bra. Sedan var det dax för andhämtningstestet. Här sitter jag redo:
 
Farten ut var det inget att klaga på:

Simningen ut mot anden gick lugnt & metodiskt till:

och titta vad jag har med mig in!!!!!

och hur jag lämnar av:

MOR HUR KUNDE DU PÅSTÅ ATT JAG INTE KUNDE APPORTERA AND? Hädanefter skall du kanske vänta och se först innan du uttalar dig, hm...

I halvlek fick vi busa lite och Johan är en kul kille att busa med:

Sedan blev det landsök, sex dummiesar var utlagda och 4:a hämtade jag utan några större problem, 5 & 6 oxå men då fick jag jobba lite mer.
Tessie, gör gång på gång sådana här fina avlämningar till Ingela:

Sista övningen för dagen blev att träna på stoppsignalen. Jag fick pröva en ny sak och det var att när MOR stoppade mig,  så ville hon att jag skulle titta på henne. Jag stannade direkt men vände mig om först när MOR kvackade lite och viftade med en annan dummie som hon kastade ut  och som jag fick hämta som belöning. Poängen med detta fattade jag ganska snabbt och det var roligt att träna stoppsignalen på ett lite annorlunda sätt.

MOR har inte varit sig lik ikväll... hon har pustat & stönat och gått omkring och sagt: JAG VILL INTE. Gång på gång har FAR frågat henne vad det är hon inte vill, att han inte har fattat... hon vill inte gå tillbaka till jobb imorgon, det fattar ju vem som helst.

Kommentarer
Postat av: Carina

Nej, det kändes roligare att börja skolan efter sommarlovet än att börja jobba efter semestern.... men man måste ju tjäna pengar så man har råd med hunderiet - ler.



Tror att ni kommer få mer viltvana under kursens gång. Där kommer säkert fram en och annan fågel på kursen!

Postat av: Ingela

Jag kan inte mer än LE (stort) när ska du lära dig att Walle han kan och vill bara du litar på honom? Kanske efter att du blivit grillad av Gert och Kent?



Jag vill inte hellre jobba har fått ny gammal chef inte kul alls (hade henne som chef när jag jobbade som Usk i hemtjänsten och hon var inte kul då och jag tycker inte att hon verkar kul nu hellre) trivdes jättebra med min andra chef men hon var bara vikarie så då ändrar men om och flyttar hit och dit det är komnmuner i ett nöt skal. Får väl göra någon nytta nu.....ses på onsdag

2008-08-18 @ 10:38:59
Postat av: Sara

Vilken duktig grabb du är, Walle! Klart att du kan, det fattar nog din morsa snart också!



Blurk för att jobba, då hinner man ju inte med all kul träning som man mycket hellre vill ägna sig åt! Själv har jag börjat jobba så smått också, men kan ännu sitta en del hemma och förbereda mig med läsning och så. Fast den 1 september sätter det igång på allvar, då ska jag tampas med lärarstudenter i Malmö...

2008-08-18 @ 12:50:44
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Tråkigt besked ... :(

Trisslotterna i Lund var lika värdelösa som de i Malmö!

Ser ut som om vi måste vänja oss vid att jobba igen.

/Heléne

2008-08-18 @ 13:25:26
URL: http://www.zicolino.se
Postat av: Camilla och Enzo

Kan berätta att lotterna inte är bättre i Ängelholm. Skrapde en hel hög igår som jag fått i födelsedagspresent. Men det blev varken till byggarens hiskliga fakturor (usch, vad det är dyrt att renovera!), ny bil eller ens en sån fin and-dummie som ni tränar med (såg på Fleninge Jakt och Fritid vad sådana där kostar...).

2008-08-18 @ 19:34:00
Postat av: Lakrits

Jag visste väl att du skulle gilla Anden så småningom. Jag tycker min är toppen. Fast ok, riktiga änder är nog ännu bättre. Kul att träningen gick bra. Ska bli kul att ses på onsdag.



Matte undrar över statistiken (svårt ord) på trisslotterna. Det måste säljas många fler i slutet av sommaren när folk ska börja jobba igen tror hon. Trist att det inte blev utdelning. Jag tycker Matte skulle vara hemma hos mig varje dag men det sägs att det då inte blir någon kosing till något kul heller. Tvåbeningslivet är svårt.

2008-08-18 @ 23:16:00
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Måste tillägga att bilden mitt i språnget är stencool.

2008-08-18 @ 23:17:00
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback