Träningshjälp...

... är nödvändigt om det skall bli kvalite på träningen så därför tog vi med oss LILLMATTE ut ikväll och hon var minsann inte dålig på att fixa markeringar åt mig.

Vi gjorde lite av markeringsövningarna som vi oxå utövade igår och ja det gick riktigt bra faktiskt om jag får säga det själv men så skärpte jag till mig lite extra, LILLMATTE har ju inte sett mig apportera på väldigt länge och jag ville visa att jag blivit ganska duktig.

På övningen att bryta fokusen på en kastad dummie gick inte lika bra idag, jag var inte så fokuserad på dummien men däremot på LILLMATTE. Men MOR gav sig inte, vi traskade på bit för bit och tillslut gav jag upp hoppet om att LILLMATTE skulle gå med oss.
 
Vi samlade sedan ihop oss igen och LILLMATTE gick iväg och lade ut en dummie, jag hade full koll och väntade bara på att få klartecken att hämta in den, men det fick jag inte, kopplet åkte på istället och så gick vi iväg. Efter ca 15 minuter kom vi tillbaka till platsen vi utgått ifrån och då hämtade jag snabbt & snyggt in dummien för jag hade ju full koll på var den låg.

Avslutningsvis fick jag göra en riktigt lång markering och jag undrar, skulle det vara något svårt eller? Nej, inte precis!

Nöjda och belåtna gick vi alla 3 hemåt!

Kommentarer
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Yes!

TGIF - imorgon, eller om 1.5 timme exakt!

Låter som ni haft en bra träning. Tydligen svårare med "lillmatte" som dummyansvarig än Gert/Kent.

Godnatt!

/Heléne

2008-08-21 @ 22:29:31
Postat av: Wallander

Lite svårare/ovanligare med LILLMATTE som träningshjälp... men det skall jag väl oxå vänja mig vid så småningom tror jag och MOR hoppas.

Postat av: Castor

Härligt med mycket träning. Idag har jag vilat mig. Men du, har du glömt att mamma JIZZA fyller nio år idag (22/8). Nästa år blir det stor fest eller vad tror du?

// Castor

2008-08-22 @ 21:16:12
Postat av: Lakrits

Trevligt med träning tillsammans med Lillmatte. Det låter toppen tycker jag!

2008-08-23 @ 18:45:21
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback