Bättre å bättre...

... dag för dag, tycker jag att det blir för mig när det gäller både lydande och apportering.

I förmiddags åkte vi till Lakrits för att träna lite, Elliot kom oxå dit.

Vi började med lite kanindummiesmarkeringar sedan blev det viltapportering och tillslut körde vi ett linjeupptag på en stig. Det fungerade hyfsat bra alltihopa, jag måste säga att det känns som om det börjar lossna lite, jag kommer närmre och närmre MOR med bytet, dock släpper jag det fort som attan fortfarande, men Rom byggdes inte på en dag och inte mitt lärande heller. Det blev en tuff utmaning på linjeupptaget, bara en bit ifrån där sista dummien placerats ut, låg det massor utav mat till skogens vilda djur. Den 1:a dummien hämtade jag utan problem, men på den andra hittade jag annat som lockade runt omkring, (men jag avhöll mig från att sticka till maten). MOR kom springande ut och hämtade tillbaka mig till ursprungspositionen och så fick jag ett försök till och då fullföljde jag min uppgift.

När träningen var överstökad så blev det en lång skogstur. I slutet av rundan låg det massor av hästspill, jag ville så gärna undersöka det närmre, lite som jag gjorde igår, men idag hade jag inte en chans MOR var verkligen på sin vakt. I bilen på hemvägen så har MOR lovat mig att det skall bli någon slags träning för mig i ämnet "skitrullning" oxå, låter kul tycker jag!

Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans, men jag saknade buset på fältet tillsammans :-(

Ps. Elliot, förlåt att jag tjuvade på din dubbelmarkering, MOR borde haft bättre koll på mig!!!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag gjorde ju bort mig rejält precis innan ni kom. Så synd att det hände. Men träningen gick ju okej fast jag tyckte matte surade på mig i början. Det tycker jag inte om när hon gör.

Saknade också fältet...vi får ta igen det en annan gång.

2008-02-02 @ 23:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback