Snacka om...

... kontaktövning.

När vi varit ute på våran promenixrunda så får jag alltid hämta en godisbit i fönsterkarmen på våran våning, så även ikväll. Jag har fattat galoppen att om jag inte sitter tätt & snyggt intill MOR så tar det längre tid innan jag får hämta godbiten, så nu sätter jag mig perfekt direkt. Tidigare har jag bara behövt slå en snabb flukt på MOR och så har hon sagt varsågod. Ikväll räckte inte den snabba flukten, det kom inget varsågod , det kändes som om jag fick flukta henne i ögonen skitlänge innan klartecknet kom. Undrar vad det är MOR håller på med egentligen, hm.

Jag tror något är på "G" imorgon, jag skymtade att MOR tog ut några fåglar ur frysen. Men det blir kanske bara träning i v-rummet igen. Jag får nog se till att börja ta dom där konstigt luktande sakerna så att jag kanske kan få träning utomhus i alla fall för v-rummet är skittråkigt att träna i.

Jag får väl bärga mig tills imorgon och se vad som kommer att hända.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ja det verkar ju vara saker på gång med fåglar och träning inomhus. Matte har också börjat med inomhusträning fast med dummy. Gömmer den under mattan eller bakom en möbel. Och sätter mig med den i munnen så springer hon in i nästa rum och ropar. Lite knasigt men lite kul också. Särskilt när hon berömmer mig är det ju roligt.

2008-02-21 @ 21:30:39
Postat av: Wallander

Lakrits, låter som roligare träning hos dig än vad det var hemma hos mig ikväll.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback