Tänk att...

... jag har fördelen att få lära mig nya saker hela tiden.

Redan klockan 8.45 åkte jag & MOR iväg till Lomma. Vi gick en ganska lång runda i skogen först för att jag skulle få springa av mig det värsta springet.

När alla var samlade så styrde vi kosorna in mot furet. Dagens träning började med att vi stod i en ring och så kastades det markeringar. Detta var ett nytt moment, men jag klarade av det ganska skapligt. Nästa moment var dirigering ut i ett sökområde där flera dummiesar var utplacerade, fungerade oxå bra. Sedan kastades det dummiesar med ett väldans tempo till höger och vänster och så fort ens namn blev uppropat så var det dags att sticka iväg. Detta var oxå ett nytt moment och det blev lite konstigt när MOR skickade mig medans Elliot var på väg in, jag glömde då bort vad jag skulle göra, inget hände så ingen fara skedd. Denna övning gjordes ett par gånger och gick bättre & bättre efterhand. Sista träningsmomentet blev för mig att hämta in en fågel. 1:a försöket gick så där men när Ann-Sofi skojat lite med mig och sedan påstod att fågeln var hennes ja då tyckte jag banne mig att det var till att skynda mig att ta upp den på 2:a försöket för tänk om Ann-Sofi hunnit före!!!

Jag fick mycket beröm idag och det stärker mig. Visst har jag massor kvar att lära men för varje träning så kommer jag en bit längre & längre fram. JÄKLIGT roligt är det i alla fall!

Nä nu skall jag faktiskt ut på ett träningspass till. Jag skall få gå ett träningsspår i öppenklass på Järavallen, det känns bättre att ha fått ytterligare ett träningsspår i ryggraden innan nästa helgs spårprov.

Hörs sen igen!


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vad roligt att det hela tiden går framåt för dig med apporterandet. För min del står det mesta stilla på den fronten men det beror nog mest på matte kanske...får man skriva så?

Men det går visst bättre med spåret. Alltid något.

2008-02-18 @ 23:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback