Lillebror...

... till Gudrun & Per drog aldrig riktigt in över Malmö-Staffanstorp-Svedala trakten som tur var. Så min träff med Lakrits & Elliot i Lakritsskogen kunde genomföras.

Fast turen kunde ha frusit inne... när MOR & jag skulle gå ut genom hissen till garaget så blev det lite trångt om saligheten och så råkade bilnyckeln att slinka ur MORs hand och var hamnade den? Jo så klart i springan ner till hisschaktet. Men vi fick ta hissen upp igen och som tur var fanns det en reservnyckel. Trots den lilla nyckelfadäsen så var vi framme på utsatt tid.

Efter en liten hälsningscermoni så drog vi ut i Lakritsskogen. Vi fick börja med några enkelmarkeringar var med kanindummiesar, sedan blev det lite dummiesök och slutligen fågelsök. Jag tyckte det var jätteroligt att apportera idag, var väldigt fokuserad hela tiden. Jag tog inga större rundor, kom så nära MOR en gång att hon hann och fånga dummien innan jag släppte den. Sedan satt jag blixtstilla och såg på när MOR var ute och placerade ut både dummiesar & fåglar? Jag måste säga att jag är ganska nöjd med min insats idag, men även Lakrits & Elliot skötte sig utmärkt.

Turen avslutade sedan med lite bus på fältet och en lång härlig skogspromenad. Vilken härlig eftermiddag!

När vi åter var hemma igen så fick jag bära upp påsen som var fylld med flera påsar Lakritskonfekt. Det verkar som om att det inte kommer att snålas med träningsgodiset framöver... MOR kommer nog att agera godisautomat tror jag vilket jag absolut inte kommer att ha något emot, tvärtom.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det var jättekuligt att ni kom tycker jag. Och visst var vi duktiga, särskilt tycker jag att du kom fint till din mor och du satt kvar när hon gick ifrån dig många gånger. Jag var ju inte riktigt lika stabil men jag jobbar gärna i alla fall så vad ska man säga....

2008-01-20 @ 15:36:58
Postat av: Wallander

Jag har en liten fråga... varför sprang du aldrig fram till mig igår? Jag satt ju dessutom lös & ledig, Elliot var kopplad och Ann stod där och körde dessutom iväg dig ett flertal gånger och ändå försökte du där igen. Jag tror att det hade varit rätt lätt att få med mig på lite busrundor om du försökt. Jag hade nog inte precis tänkt på vilka konsekvenser det kunde ha blivit efteråt.

2008-01-20 @ 23:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback