3 x duva...

... och publik!

Ikväll har jag och MOR varit ute i parken och "tjuv-tränat, nej jag menar så klart duv-tränat. Det blev inte så många hämtningar men de jag fick göra gick bra och tur var det för vi hade publik. Men jag vet inte om dom tyckte det var tillräckligt bra för det kom inga applåder och inga bilder tog dom heller. Konstigt, japanerna brukar fota det mesta, men nu såg det nästan ut som om skorna fastnat i asfalten och att de ej kunde komma loss. Undras om dom var i något slags CHOCKTILLSTÅND? 

När vi var klara tog vi vägen hem genom M-parken och där fanns gott om 2-beningar som satt och njöt i kvällssolen. Många av dom tittade oxå konstigt på oss, vi fattade ingenting tills vi träffade på grannen under oss som sa att det hänger ut något konstigt från er påse, hoppsan, den lilla duvan höll på att ta sig ut.

Innan vi gick hem hem så skulle vi se om G&G var hemma. Vi har inte träffat på dom på sååååå länge och har missat hur länge Hallandsvistelsen skulle vara och idag har vi ringt på hemtelefonen (ur funktion tro eller redan urkopplad?), på Lenas mobil (inget svar, jo Telia mobilsvar svarade) och nu prövade vi att plinga på porttelefonen men ingen lycka där heller. Så vi fick gå hem med det andra som också fanns i påsen som jag ville ge till min kompis GBM.

Nu skall jag vila lite så att jag kan vara lite pigg när LILLMATTE anländer sent inatt.

Kommentarer
Postat av: Carina

Kan berätta att Lena och ena G:et befann sig i Fulltofta i kväll. Å det stämmer att hennes telefon är urkopplad. Men Internet funkar...från en som vet "allt" ;-)

Postat av: Lakrits

Publik kan ju vara av bättre eller sämre kvalité. Kanske många stadsbor inte riktigt förstår charmen med apportering. Men kör på, jag tycker ni är duktiga som utnyttjar parkerna.



I söndags när vi väntade på er nedanför er port så kom det också japaner och de såg alldeles förstummade ut när jag tittade ut ur min bur. Undrade vad jag hette och skulle försöka uttala det. Jösses...

2008-07-02 @ 22:58:17
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Hoppas förresten att din Lillmatte har haft en trevlig resa och kommer hem i gott skick. Det blir väl många pussar i natt kan jag tro.

2008-07-02 @ 22:59:17
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Wallander

Carina, tack för info, tur att någon har koll!



Jag hade önskat att jag hade haft samma koll på min LILLMATTE, hon har fortfarande inte hört av sig och jag börjar ha svårt för att hålla mig vaken.

2008-07-03 @ 00:28:10
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Enzo

Ååååååh, är din lillmatte snart hemma. Min kommer på söndag och jag längtar så tills hon kommer och jag får pussa henne massor. Det bästa är att hockeykillen är på semester så jag får ha henne helt för mig själv. Ja, nästan i alla fall för matte verkar också vilja lägga beslag på henne.

2008-07-03 @ 16:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback