Vatten...

... bara vanligt vatten har man behövt massor utav idag. Vilket härligt väder... kanske i varmaste laget för oss 4-beningar och sannolikt även för många 2-beningar.

Men innan det blev alldeles för varmt så åkte vi till Sjöarna och tränade. För mig blev det lite stadgeträning, mycket vattenapportering och så avslutade jag med lite bus.

Idag tränade vi tillsammans med Margareta + Bell & Spot, Ulrika & Isa, Ann-Sofi + Sandy & Calla (skall nog stavas med C istället för K som jag stavade det förra veckan) och Lotta & lille Jazzgossen.

Vi började med lite stadga och höll oss äckligt nära vattnet denna gång oxå. Idag fick vi gå zickzack nere på stigen bredvid vattnet, detta gick bra. Nästa övning blev en tuff en, vi blev placerade en bit upp på ängen med nosen mot vattnet, 2 dummiesar kastades ut i vattnet som störningsmoment och sedan blev det inkallning ner mot vattnet, detta gick bra, fick bara en liten tillrättavisning när jag tänkte tanken på att ta mig ett litet dopp, tänk nu har MOR blivit tankeläsare oxå. Sedan dirigerades Spot & jag att hämta vars en av dummisarna som låg ute i vattnet som störningsmoment, detta gick men en hel del stöd, jag har ännu inte riktigt fattat att det redan kan ligga saker i vattnet eller ute i naturen som jag skall hämta in till min MOR. Sedan blev det lite markeringar och det gick bättre & bättre, tro det eller ej men på de två sista försöken så avlämnade jag dummien innan jag skakade mig. För er som var med, synd att MOR satt med ryggen emot er, ni borde ha fått "uppleva" MORS breda/glada leende. Här tyckte MOR att det räckte med träning för idag, men så kom Ulrika med en kråka och jag blev jättenyfiken så när Isa hämtat in den från vattnet så fick jag pröva. jag plaskade/simmade ut som om det var en dummie men när jag skulle ta den så tvekade jag rejält. MOR hejade på mig och tillslut fattade jag mod och tog den i yttersta yttersta vingspetsen. Av naturliga själ så var det lite svårt att avlämna denna i MORS hand.

Efter detta sa MOR att nu är det slut på det roliga och så började hon packa ihopa våra saker. Men de andra fick fortsätta att ha kul så jag hängde på dem istället. Detta var inte helt lyckat... men kul hade jag tills först MOR blev arg och så backade jag längre & längre ju närmre MOR kom. MOR behövde förstärkning och Margareta kom för att hjälpa till... vad trodde dom, skulle jag bli räddare för att dom var två? Jag undvek dom ett bra tag, men sedan förstod jag att det nog var bäst att lyda och då var det slut på det roliga även för mig. När vi körde hem så sa MOR till mig att jag trots sista fadäsen varit jätteduktig.

Under eftermiddagen har jag hållit mig mest inomhus, där har det varit svalast och skönast. Ikväll har jag varit ute lite mera, testat några fontäner, gått mitticity-promenad.

Vädret är underbart härligt nu (22.50), så behagligt att jag kunnat sitta på balkongen och lagt in detta inlägg. Nu väntar John Blund, skall upp tidigt imorgon för vi skall till Pärup och träna stadga & fotgående i grupp. Det skall bli intressant, det bli på nya marker och en del nya hundar kommer jag att få möta. Hur skall det gå tro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback