Drömmen...

... som slog in nästan på direkten!

Jag drömde inatt att jag skulle få bada i en av Lakrits dammar idag och tänk det blev så oxå.

Vi sov länge, fixade de vanliga morgonbestyren och sedan åkte vi iväg, jag visste faktiskt inte vart vi skulle för MOR sa ingenting. När bilen stannade och jag såg vart vi hade kommit blev jag lyckligare än lyckligare.

Jag fick syn på Marie och satte fart, men sprang rakt förbi henne för jag ville helst hälsa på Lakrits först, men Lakrits var inte där så då sprang jag tillbaka och Marie fick "duga" en pyttestund, dvs tills Lakrits var hämtad.

Vi började med att gå en runda i skogen så att Jag & Lakrits hann gå av oss lite överskottsenergi. Sedan blev det ett stopp och vi fick träna på att hämta lite pippisar. Det går inte så där jätte jätte bra men med lite mera träning så skall jag väl bli vän med dessa oxå. Problemet just nu är att jag hämtar, börjar springa tillbaka (helt ok) men lägger sedan ner pippin efter ca halva vägen och står och funderar på om jag skall ta upp den igen och springa in och så blir det så klart lite tjafsande innan avlämningen är klar. Men MOR kom på den geniala idén att minska avståndet och då gick det betydligt bättre. Så så får träningarna bli framöver tills poletten har trillat ner lite mer angående vilthämtandet.

Vi gick vidare och när vi kom fram till "fikaängen" så vek vi av. Men någon fika blev det inte, istället skickades vi ut för att leta dummiesar.  Vi fick hämta varannan gång, 3 st fixade jag men sedan var det inget kul, det blev lite för jobbigt, gräset var lite väl högt och jag gav upp lite väl lätt tyckte MOR. Jag fick vila lite medans Lakrits ångade på. När det fanns en kvar så fick jag hämta in den efter att Marie gett mig en hin om var den låg. Det var bra att få avsluta med en snabb inhämtning och en bra avlämning. Alla verkade nöjda och glada när vi lämnade ängen :-).
Här kommer några bilder på Lakrits & Maries goda samarbete, men jag undrar förstås vad Marie tänker här där hon står och väntar:




 När jag trodde att vi skulle åka hem så föreslog Marie att vi skulle få bada (ta igen lite av det vi missade på Bastudden) men att hon först skulle kolla så att kusten var klar, Knappen måste vara inomhus och Lakrits snälla dagishusse skulle ge sitt godkännande. Minuten senare så var vi innanför grinden och lyckan var fullständig.
Bad & busbilder:



Kan man vara annat än ännu gladare & nöjdare efter denna bad & busstund? Nej, så därför accepterade jag direkt när MOR kallade på mig och sa att det var dags att åka hemåt.


Kommentarer
Postat av: Zico-B&B

Vilken härlig dag och ingen "vattensvans" hoppas vi!

Gör ett "Tass-tryck" för vi kan inte träna på onsdag, men imorgon tänkte vi vara lite duktiga. Vi ses kanske?

Tassar&Kramar

Z&H

2008-06-22 @ 17:27:13
Postat av: Lakrits

Ja det var en härlig dag igår. Jag hoppas på fler såna dagar i sommar. Puss & kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback