Imorse när vi...

... väcktes utav Tyskarna i stugan bredvid så fungerade inte mitt svanseri som det skulle. Med facit i hand så skulle jag nog inte ha badat så mycket som jag gjorde igår, men vem hade kunnat ana detta och som sagt det är ju alltid lätt att vara efterklok. Men varför har bara jag drabbats? Lakrits svans är precis som den brukar och hon badade t o m mer än mig igår :-(

Jag fick ändå frågan om jag ville spåra trots allt och svaret på den frågan var så klart JA, för inte kan man missa att få gå ett spår i de Småländska skogarna. Vi åkte iväg tidigt för att det inte skulle bli så himlans varmt för oss. Lakrits fick börja och jag fick vänta i bilen. Det tog inte alls lång tid tills det var min tur. Vi spårade på bra båda två idag och vi tyckte nog inte att det var någon större skillnad mot att spåra i Skåneskogarna. När vi var klara så åkte vi hem och åt frukost i lugnan ro.


Sedan blev det lite busande/slappande i trädgården innan vi åkte iväg på en liten utflykt. Vi åkte faktiskt till Osaby för att kolla in hur det såg ut där WT:et skall äga rum i slutet av Juli. Verkar till att vara ganska öppet och det kan nog bli jädrans varmt, vi får nog tänka till en extra gång innan vi eventuellt anmäler oss, man vill ju inte gärna smälta bort helt. På hemvägen körde vi inom campingen för att köpa glass (bilder kommer i ett eget inlägg imorgon). Vi skulle egentligen ha kollat in om det var läge att ta sig ner till kasebanan ikväll, men detta fick vi tyvärr ställa in, utan en fungerande svans hade jag inte kunnat föra min dam ordentligt. Visst kunde vi ha gått dit och bara lyssnat... men 150 spänn/hund, nej det tyckte vi var lite väl häftigt, de pengarna kan vi ha mycket roligare för.


MOR hade glömt att ta med vissa ingredienser till matlagningen så lite komplettering behövdes. Det bestämdes att jag, Lakrits & MOR skulle bli avsläppta en lagom bit hemifrån så att vi kunde promenera hem och så skulle Marie köra och handla. MOR släppte ut oss båda ur bilen, Lakrits sprang runt runt bilen och letade efter Marie, hon fattade inte först att Marie befann sig kvar i bilen. MOR samlade ihop våra koppel, Marie körde iväg och sedan skulle vi påbörja hemåtgåendet. Detta var minsann lättare sagt än gjort, Lakrits blev jätteledsen (ja hon grät faktiskt ganska rejält), vägrade nästan att gå med oss. Både jag & MOR lockade och pockade på olika sätt och vi kom ett par steg framåt hela tiden. När vi kom hem så vågade inte MOR låta oss vara ute, hon var nämligen rädd för att Lakrits då skulle springa hela vägen tillbaka tills hon hittat sin matte och den risken vågade inte MOR ta så vi fick vara inomhus tills Marie kom tillbaka.


När vi är på Bastudden så är det bara så att vi måste ta oss en tur ut i roddbåten, det har blivit vår lilla tradition.  Marie är förste styrman och vi andra bara sitter och blickar ut över det vackra spegelblanka vattnet, vi fick verkligen en härlig tur i år igen.


Kvällen avslutades sedan med att vi hade grillparty nere vid vattnet. Det blev ingen TJOCKKORV, men väl så god kycklingkorv.

Jag har inte lidit speciellt mycket min dumma svans, dvs jag har inte haft så ont. 2-beningarna har kunnat klämma och känt utan att jag reagerat något nämnvärt. Visst har jag haft lite svårare för att sätta mig, men stå eller ligga har gått bra. Nej ärligt talat så har det bara känts som om jag fattas något där bak. Jag skickar en signal till svansen men den svarar inte. Men humöret mitt har det inte varit något fel på och pussats har jag kunnat göra precis som vanligt, aptiten har det inte heller varit något fel på.

Men det är för j----t att jag inte har fått bada när det är sjukt varmt ute och när man har världens möjlighet att bada bada. Snyft snyft, livet är hårt OCH orättvist (ibland).  Lite besviken är jag faktiskt på Lakrits (men jag har hållit det för mig själv ända tills nu), jag trodde faktiskt att hon skulle avstå från att bada för att sympatisera med mig, men ack vad jag bedrog mig, hon har badat flera flera gånger.


Nä nu skall jag gå och sova och kurera mig, håll tummarna för att jag har fått tillbaka svanskontakten imorgon.


Kommentarer
Postat av: Salsa

Asså såå typiskt karlar, gnälla och vilja ha sympati så fort en fis är på tvären. Klart Lakrits skulle bada, hon har ju inte varit så klantig och badat sönder sin svans. Det skulle jag också ha gjort, så det så. Men du Walle, det är också typiskt karlar att inte kunna göra saker med försiktighet, klumpiga är ni. Så var inte ledsen, du är inte förste klantmannen på jorden ;) Hoppas din svans snart blir glad igen! Tassisar Salsa

Postat av: Zico-Bus

Nedrans otur Walle!

Bry dej inte om vad Salsa skriver. Jag tycker det verkar som om du tar det här med vattensvans som en "hel karl". Har aldrig drabbats av det själv, men hört att vissa skriker ut sin smärta.

Du är cool - och snart viftar din svans igen.

Tass från Zico och Kram från matte Heléne

2008-06-08 @ 16:20:36
Postat av: Vittra

Hoppas att din viftepinne blir bra igen. Syrran säger att det gör jätteont! Min svans har det aldrig hänt med som tur är.

2008-06-08 @ 22:09:05
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Wallander

Salsa jag vill bara säga: Man önskar inte ens sin elakaste ovän att drabbas av det här... men det kan som sagt lätt hända vem som helst! Jag var visst försiktig, du skall själv snart få se bildbevis.



Jag har definitivt inte klagat på mer än på att jag tyckte att Lakrits borde sympatiserat lite granne med mig i alla fall, men jag borde visst behållit min besvikelse för mig själv, det hade varit det bästa tydligen.



Zico & Vittra, var jätteglada för att ni klarat er!



2008-06-08 @ 22:51:53
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Wallander, det finns väl ingen mening med att vi båda skulle ligga varma och obadade och flåsa. Jag tänkte att jag badar för dig också. Det var inte meningen att göra dig besviken, man får ta chansen när man har den.



Jag var gnällig och ledsen när vi gick hemåt och Matte hade åkt igen. Alldeles rätt att jag hade satt efter henne om jag hade släppts ut, det var det enda jag hade i tankarna. Tycker det var obetänksamt av min Matte att göra sådär, bara åka ifrån mig. Jag hade hellre åkt med i varm bil än att åkas ifrån på det viset. Men allt blev ju bra när hon kom tillbaka sedan.



Dansa hade varit roligt men det kommer fler chanser!

2008-06-08 @ 23:17:24
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Till Wallanders försvar vill jag bara säga att jag tycker han verkligen har hållit humöret uppe trots svansproblemen. Inga sura miner annat än när han var varm och inte fick bada, då såg han en smula trumpen ut. Så det finns ingen anledning att klaga på honom. Jag är evigt tacksam att jag slipper svansproblem.

2008-06-08 @ 23:18:49
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Enzo

Hoppas svansen kryat på sig nu! Som skrivits tidigare, vi har våra likheter du och jag :)

Själv har jag badat hela helgen men min svans fungerar helt ok den här gången.

2008-06-09 @ 11:59:20
Postat av: Zico-Bus

Tjena Walle!

Hoppas svansen viftar igen!

Matte ville jag skulle skriva och berätta att det inte blir någon träning för oss ikväll - det blir istället något som kallas "studentuppvaktning". Ingen aning om vad det är, men säkert något jag fixat lätt ..... bara jag hade fått följa med :(

Kanske ses vi på onsdag istället?!

/Zico-B

2008-06-09 @ 13:14:19
Postat av: Wallander

Tack för att du försvarar mig Lakrits, så här i efterhand så känns det ok att du badade trots att jag INTE FICK.



Ja du Enzo, vad skall vi kunna jämföra härnäst?



Zico, jag tror vi skall vara glada över att slippa följa med på de där "studentuppvaktningarna", det brukar vara mycket hög decibel på de där tillställningarna har jag hört. Vi kommer på onsdag, ni måste ju se om vi gjort något framsteg.

2008-06-09 @ 23:45:01
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback