Allt roligt har ett...

... slut, nu är vi tillbaka till storstadscivilisationen!

Vi kom hem först vid 19-tiden igår kväll, det gäller att utnyttja härliga Bastudden så länge som möjligt.

Igår morse när jag vaknade så fick jag lite kontakt med svanseriet igen. jag blev jätteglad och tänkte att då får jag nog bada, men MOR tyckte annorlunda (tyvärr). Så det blev en hel del koppeltvång under dagens lopp. När jag & MOR kom hem efter vår morronpromenix så möttes vi av Lakrits, vi busade lite och rätt som det var så hade vi mitt koppel huller om buller om varann. MOR släppte då kopplet för att reda ut oredan och då så klart tog jag chansen, man är ju inte dum heller. Jag sprang fortare än fort, MOR skrek och satte fart efter mig, men jag låtsades som om jag inte hörde och hon sölpottan hann så klart inte i fatt mig, även Marie gjorde ett tappert försök. Jag for i med koppel och allt men jag lovar att jag hann knappt bli blöt för jag har hört att man inte skall vara i vatten när det åskar & blixtrar, så jag tog mig upp fortare än kvickt. Ganska snabbt uppfattade jag sedan att både mullret & blixtarna kom från MOR så jag hade lugnt kunnat stannat kvar, men ibland är det bättre att ta det säkra före det osäkra.

Lite senare på dagen så tror jag faktiskt att 2-beningarna ville testa mig lite, jag släpptes lös tillsammans med Lakrits och vi fick busa och då trodde jag att det var fritt fram för då var min svansföring nästintill intakt, men så när jag kom fram till vattnet så stod dom där som två levande väggar och motade bort mig. Då blev jag lite purken och brydde mig inte ens om när Lakrits fick gå i tillslut.

Vi njöt sedan ytterligare en stund utomhus, 2-beningarna gjorde vid sina tassar innan det var dags att påbörja matlagningen och sedan skulle det packas färdigt och allt skulle stuvas tillbaka in i bilen (jag lovar det var lika mycket med hem igen). Innan städningen påbörjades så gick vi vår sista runda upp till vändkorset (för denna gång).

På tillbakavägen fick vi springa lösa och då hittade vi en jätteroliga pinnar som vi hade dragkamp om. En liten bit hemifrån så fick jag syn på vattnet på andra sidan. Först försökte jag sticka ner en gång men då röt MOR så hemskt åt mig att jag vände tillbaka, men det var inte för att MOR kallade det var bara för att terrängen var så jobbig att ta sig igenom. Så vi fortsatte en bit till och där fanns en kanonbra stig, den var bättre och så drog jag. Ingen Lakrits kom efter, inget vrål från MOR, det ända jag hörde var att MOR sa Hej då flera gånger när jag stod med tassarna i vattenbrynet och sedan blev det tyst. Jag vill helst inte erkänna det men jag blev faktiskt skitskraj och sprang som en galning tillbaka efter dom. När jag kom fram till MOR så kändes det riktigt tryggt att bli kopplad.

Städningen var ganska snabbt avklarad och vi stuvade in oss alla i bilen igen. Lakrits var nybadad och jag fick mitt kylhalsband på mig och bilen hade stått placerad i skuggan så vi hade det inte alls jobbigt på hemresan.

Vi har haft en underbart härlig helg tillsammans, vi är lyckligt lottade som fått följa med för andra gången. Vi hoppas så klart på fler tillfälle (jag ligger ju som sagt ett par bad efter).

Här följer lite utlovade bilder...
Här sitter vi snällt och väntar på lite gott i gott gott:

Undras om Lakrits kokta grisöra smakar bättre än mitt:

Jordgubbar & glass + paketöppning blev det för 2-beningarna:

Även MOR funderade ett slag på att hoppa i men jag sa att hon måste stå närmre kanten:

Men ute ifrån bryggan vågar jag inte hoppa i, men det gör Lakrits (jag är ännu en liten fegis):



Glass är smärrigt värre:

Åka båt är härligt:

På väg in i "hamnen":

Korvgrillning på kvällen är både mysigt & gott:


Slappa i skuggan är inte heller så dumt:

åh så sista buset innan hemfärd:

Kommentarer
Postat av: Carina

Ser ut som ett hundarnas paradis! Lyllost dej Walle som fått vara där!

Postat av: Tessie

Du har ju ett lika fint paradis som jag har! Visst är det underbart man kan busa nästan så mycket man vill och bara ha det bra och äta korv det tycker jag om.



Hoppas att din svans mår bättre nu, min matte har föklarat för mig vad det var för nått du hade råkat ut för och det låter inte kuligt alls.



Hoppas att ni får fler mysiga helger i Bastudden.

Tass och Kram

2008-06-10 @ 14:42:22
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Sara, Östen & Sudden

Vilken härlig minisemester ni verkar ha haft! Bilderna talar sitt tydliga språk. Typiskt bara att allt gott måste ha en baksida, och i ditt fall satt det ju just där - på baksidan! Hoppas du mår bättre i din svans nu!

2008-06-10 @ 22:21:42
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Enzo

Ååååååhhhh, vad mysigt ni har haft det. Jag vill också åka båt! Det har jag hört att min "storasyster" Cockie fick göra med husse och matte. Men inte har jag fått åka med inte :(

2008-06-10 @ 22:59:06
Postat av: Lakrits

Jag saknar allt Bastudden och helgen när jag ser alla fina bilder på oss. Det känns avlägset nu när vardagen lunkar på. Men till helgen ska jag till Stockholm så jag ska egentligen inte klaga. Fast Bastudden är roligare men där bor ju inte Syster Yster.

2008-06-11 @ 12:28:59
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback