Träning vid...

... sjöarna idag och det var minsann tur för vilken värme det har varit.

Idag fick vi sällskap av Guinness & Lena till sjöarna, det är alltid roligare att åka tillsammans med andra än att åka själva. 

Vi trodde att det var beläggningsarbete på E6:an så vi begav oss iväg i god tid, men inget arbete så långt ögat kunde nå så vi var på plats redan 9.40. Vi promenerade en bit och kollade in Landskronas Brukshundsklubb och det såg ut till att vara trevligt där oxå. När vi kom tillbaka till bilarna så hade de flesta andra träningsekipagen anlänt.

Vi blev totalt 13 hundar & 10 mattar, jättekul med sådan stor upppslutning. Vi började med en gemensam/organiserad promenad halvägsrunt den stora dammen, detta gick ganska hyfsat.  Sedan ställde vi upp oss i en ring och fick gå serpentingång, därefter kastades dummiesar som vi skulle springa igenom ringen för att hämta, so far so good. Nästa övning blev lite svårare, vi fick sitta på rad och våra mattar stod en bra bit ifrån oss kastade en dummie över våra huvud vilken vi inte fick hämta direkt vi skulle först ut och vända hos våra mattar för att sedan få godkännande att hämta dummien. Här strulade jag till det lite... när jag hämtat dummien så drog jag ut i vattnet och var inte så jättepigg på att komma tillbaka, det var ju så svalt och skönt där. När ordningen var återställd så skulle de andra hundarna som inte hade svalkat av sig få svalka av sig lite innan vi skulle fortsätta. Vi stod kvar och väntade men ingen kom tillbaka så vi började att förflytta oss och då var det full vattenapportering igång vid livbojsplatsen. Jag, Lakrits & Guinness drog vidare bort en bit och tränade så gott vi kunde. När vi kom tillbaka till bilarna hade nästan alla kört hem. Vi satte oss dock i skugggan och fikade lite en liten stund. Marie hade en kanelbulle som hon lämnade ur sikte för en millisekund och då hamnade den i någon annans mage (här var jag dock oskyldig).

Jag och brorsan Enzo är lika i många situationer, idag såg vi en likhet till, dvs att vi inte gillar att dricka när vi är utanför hemmet. Så Camilla tog till en nödlösning:

Åsså några bilder från vattenapporteringsförsöken, hämtning:

Insimning:

Avleverering som ser bättre ut än den egentligen var (dock fick bilden redigeras lite MORS bakdel gjorde sig inte så bra i bild:

Här ser vi prov på en bättre avlämning:

Det har varit en härlig men varm dag!
Nu är det bara 4 ynka arbetsdagar kvar sedan drar vi till Bastudden med Lakrits och Marie i dagarna 3, snacka om att det skall bli härligt.

Ps. Margareta, jag vet var din saknade dummy är.... den lämnade jag i vassen :-(

Kommentarer
Postat av: Sara

Vi undrade just vart ni hade tagit vägen! Trodde ju ni skulle komma bort till oss... Ja, tänk som det blir ibland. Vi fick organisera svalkandet som vattenapportering, för det var totalförbjudet för vovvarna att springa ut i vassen där pippisarna låg och ruvade. Och så blev det himla bra passivitet för de stackare som fick sitta kvar på land och titta på! Hoppas vi ses snart igen på en träning!!!

Postat av: Maria & Meia

Tack för grattiset! Har minsann varit inne på er sida och tjuvläst lite ibland :)

Tänkte jag skulle åka till Järavallen i söndags men orkade inte sitta i en varm bil i två timmar så det blev en timmes körning till Hässleholm för lite träning i stället. Hoppas vi ses på någon träning i sommar.

Maria

2008-06-02 @ 12:14:43
URL: http://www.eng-johnsson.se
Postat av: Wallander

Fasicken vad min MOR uppfostrat mig dåligt... men jag lovar det var inga pippisar där jag var ute och vände (2:a gången var ju ute för att kolla just detta). Snällt att jag trots denna fadäs får en chans till på någon annan träning!!!

2008-06-02 @ 18:37:13
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Enzo

Hi, hi, hi vad snäll du är Wallander som bara nämner att vi är lika varandra när det gäller drickandet :-) Ingen utanför de som tränade i söndags behöver ju veta vad vi mer är lika varandra i, eller hur...?

2008-06-03 @ 16:34:49
Postat av: Wallander

Enzo... för det första så är jag ingen sladderbytta och för det andra så får väl alla bloggläsare lista ut något själva :-)

2008-06-03 @ 21:25:32
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback