Spillepengsbesök...

... med både bus & träning.

Jag, MOR, LILLMATTE & den långe smale åkte iväg vid 3-snåret. Först fick jag springa av mig ordentligt vilket jag uppskattade väldans mycket. Att det sköts rejält från skjutbanan bekom mig inte ett endaste dugg. Jag sprang ganska långt i förväg emellanåt, men kom när MOR visslade. Nere vid en dunge skrämde jag upp en hel kaninfamilj som flydde hals överhuvud när jag satte fart efter dom, men jag kom tillbaka även när MOR visslade då oxå. Det blev jag premierad för, fick godbitar som belöning, MOR säger att det skall belönas när jag sköter mina kort rätt.
Kaninspaning innan attacken:
image429
... och på MORS signal så kommer jag som ett skott tillbaka:
image430

Efter lek, blev det lite apporteringsträning. Lite tråkigt utan några kompisar men så måste det tydligen bli ibland. Idag agerade den långe smale som kastare, han glömde "vevningen" men klarade sig ganska så bra för att vara första gången. Men det tog lite tid och ibland kan man inte hjälpa att man blir lite uttråkad:
image431
Men sedan kom jag igång med apporteringen och det gick väldans bra, jag höll fast dummien ända in och satte mig t o m ner, bildbevis igen såklart (bilden tyvärr lite suddig):
image432
Dummiesar har jag gått med på att avlämna nu i stora drag, men ibland måste man väl få behålla något en stund för sig själv, eller?
image433

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ser ut som att du hade en härlig stund där ute. Fast kanske det hade varit ännu bätre om jag hade varit där? Men nu blev det inte så. Fast kanske en annan gång. Både jag och matte saknar stadsturerna. Kanske nästa vecka? Jag ska badas först bara. Men sen kommer vi till parkeringen vid teatern, hörde av matte att du har blivit väldigt mycket mer intresserad av den sedan vi började komma till stan!

2008-03-10 @ 20:18:29
Postat av: Wallander

Lakrits, jag hade det bra, men det kunde varit ännu bättre om du varit där oxå så klart!

Tjejen vi har hela livet framför oss... vi kommer att hinna med så mycket roligt trots att några veckor försvinner bort per år för ditt löperi. Men vi överlever det...

Jag tycker det är lite taskigt av MOR att ibland välja att vi skall gå över stadsteater-parkeringen utan anledning, jag vill bara gå dit när vi skall hämta upp eller lämna av er.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback