Det har...

... gått bra för mina kompisar i helgen :-)
Idag var det Lakrits tur att visa upp sin färdighet i viltspårande.

Vi har haft avslutning med viltspårsföreningen och den avslutas alltid med en officell spårtävling.

Lakrits fick en stark 1:a och det räckte idag till ett andra 2:a pris i tävligen och att i ett år få ha Anns vandringspris i sina ägor.
Stolt Lakrits med lika stolt matte:

Dagens domarkvartett:

Årets vinnare, 1:an fr vänster:

Ingvar, en trött men nöjd grillmästare (som tidigare tagit en 1:a med Oskar):


Min egen insats var tyvärr inte den bästa idag... jag nollade inte... men fick inte bättre än en 3:a eftersom att domare Jan-Egon fått tillrättavisa mig inte bara en gång utan 2 gånger. Men kritiken för det totala spårandet blev trots allt ändå rätt så bra.

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja, hellre att det är vi än vovvarna som blir tillrättavisade i alla fall! Inte för att vi mattar brukar ha så lätt att lära, men vi kan ju i alla fall begripa vad kritiken består i (åtminstone ibland). ;-)

Postat av: Enzo

Vilka härliga bilder! Finns det en bättre tid än våren? Grattis Lakrits och Marie till er fina insats :-). Synd att det inte gick så bra för dig Wallander men ibland är man bara inte på topp. Själv är jag inte på topp nu pga lite för mycket badande igår. På kvällen var min svans jättekonstig och öm. Matte säger att jag fått vattensvans och måste vara lugn ett tag nu. Trist!

2008-05-11 @ 23:41:45
Postat av: Lena och Guinness & Grappa

Vill skicka en grattis-hälsning till Marie och Lakrits.

Wallander, du har ju redan bevisat att du kan, så det så!!!

2008-05-12 @ 15:25:25
Postat av: Lakrits

Tack för alla grattis. Trist med din svans Enzo.



Våren är den bästa tid som finns. Grönt, skönt, inte för varmt, matte är på bra humör, roliga aktiviteter. Kan det bli bättre? Nä...

2008-05-12 @ 22:57:41
Postat av: Wallander

Du Sara, jag tror att MOR är lite svårt för att lära sig läsa av mig och då går det många gånger som det gick igår. Men som Lena+ G&G säger: jag har redan bevisat att jag kan så vad spelar detta spår för roll i det stora hela?

2008-05-12 @ 23:18:10
Postat av: Wallander

Enzo... vad trist att du fått vattensvans. Jag har hört att det gör jäkligt ont. Vi får hoppas att det snart går över. Var du/ni ute på vatten & tränade inför Workingtestet tro? Nästan på varendaste blogg som jag har "tillgång" till skrivs det om deras träningar inför D-arrangemanget.

2008-05-12 @ 23:23:20
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Inte på min blogg för vi ska inte vara med. Tur för mig det annars hade väl Matte kört alltför hårt med mig. Vi väntar, just nu kör vi mer på spårandet.

2008-05-12 @ 23:36:59
Postat av: Enzo

Nej, Wallander inget tränande för min del. Det var ren och skär nöjesbadning hela dagen när husse tog med mig till våra sommargrannar som har sjötomt :-)



Men det är nästan bra nu så det är ingen fara med mig. Nu har jag fått en vätskesvullnad i nacken i stället och får inte ha halsband på mig för veterinären. Kan jag ha ett hål i nacken efter vaccinationen som gjort att det kommit in vatten där?

2008-05-13 @ 17:02:38
Postat av: Wallander

Vilken otur du har Enzo, eller tur... nu får du alltså gå lös & ledig. Skämt åsido, hur kan du ha fått en vätskesvullnad, har veterinären förklarat det för dig? Hål efter vaccinationen låter inte så värst trovärdigt.

2008-05-13 @ 21:47:21
Postat av: Enzo

Inte lös och ledig Wallander. Jag har blivit utrustad med sele som jag numera rastas i. Veterinären hade ingen förklaring så därför tänkte jag att allt mitt badande kanske hade gjort att det smugit sig in vatten i nacken. Men nä, du trodde inte det...

2008-05-13 @ 22:02:10
Postat av: Wallander

Inte lös & ledig Enzo, synd! Lova att rapportera om hur du mår så jag inte behöver vara orolig för dig brorsan.

2008-05-13 @ 22:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback