Annorlunda...

... lydnadsträning ikväll.

MOR placerade sin rygga på apellplan och visade att hon slängde ner min roliga repboll i den.  Sedan kom hon tillbaka till mig, såg till att vi fick kontakt och sedan trodde jag att vi skulle traska på som annars när vi tränar tråkig linförighet. Men redan efter en bit, när jag plötsligt bestämde mig för att hänga på MOR när hon ökade takten så fick jag ok på att hämta bollen i ryggan. MOR kallade direkt tillbaka mig och bollen slängdes återigen ner i ryggan. Så höll vi på ett tag och det här var minsann mycket roligare än bara traska fram och tillbaka. Jag kan nog tänka mig fortsätta hänga på MOR och kanske t o m ta mer ögonkontakt med MOR för att checka av om det är ok att hämta bollen.

Ställandet under gång blev oxå lite annorlunda. Sigge visade hur han och hans matte tränat in ett klockrent ställande gonom lixom ha lekt fram det. Detta var oxå roligt, vi får väl se om det funkar även på en kille som mig.

Det blev några hopp och inkallningar och en bustur med Lakkan som på gamla goda dar. Några skick in i rutan hann vi oxå pröva på innan platsliggningen.

Det var en bra & rolig träning ikväll även om det var kyligt värre och värre lär det väl bli framöver för inte går vi mot värme & ljusare tider just nu.

Ps. Lena & Sigge, tack för skjutsen.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag kollade också i "din" rygga för jag tyckte ni verkade ha så mycket kul för er med den. Jag har en repboll som är min käraste träningsleksak. Fast igår drog jag lite i Mattes jacka istället när jag inte fick ha repbollen mer men det blev inte alls poppis. Gnälligt är det ibland. Ger hon sig in i leken får hon faktiskt tåla lite tuffa tag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback