Träningshjälpredor...

... hade jag & Lakkan med oss till Lomma ikväll.

Vi fick nämligen med oss FAR & LILLMATTE ut och då är vi ju inte sena att utnyttja dom, ingen följer med oss ut och tränar ostraffat.

Vi var lite tidiga, så FAR & LILLMATTE tog en övningskörningstur medans vi väntade och jag & MOR tog oss en kissetur. När Lakkan & Marie anlänt så drog vi oss in i furet. Medans vi sedan väntade på våra hjälpredor så tränade vi lite stadga. Det ven dummiesar runt öronen på oss där vi satt fint & snällt, sedan kallades vi in genom alla dessa för att slutligen få hämta in dem.

Vi förflyttade oss till en mer öppen plats där det fanns gott om plats för att kunna träna höger/vänster. Detta fungerade kanonbra idag... vi ökade t.o.m avståndet lite och det gick lika bra och farten inget att klaga på.

Nästa övning blev långa markeringar och vilken fart jag hade både ut & in, ni som brukar se mig hade nog höjt lite på ögonbrynet och undrat om det verkligen var jag Wallander.

Vi lämnade sedan platsen för att gå en liten runda utan att FAR & LILLMATTE följde med. När vi kom tillbaka så skickades jag ut på ett sök, jag tog först en jätterunda ut mot där vi hämtat markeringarna, men när MOR gjorde klart för mig att det var fel så kom jag tillbaka och blev påvisad vart jag skulle istället.och då blev det bingo direkt. 

Sedan fick jag busa lite och sprang gång på gång bort mot Lakkan och tittade på Marie med bedjande ögon och tillslut så släpptes Lakkan oxå lös och som vi sprang.

Nöjda & trötta lämnade vi Lomma för att åka hem och äta kvällsmat och sedan bara slappa.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Väldans var ni är flitiga med träning av alla sorter. Lycka till nu med Bruksprövet!

Vi håller tummar och tassar!

/Z&H

PS. Du menar nog framåtsändandet. Det är ett jäkla moment faktiskt. Principen är ett linjetag, men de första 15 meterna ska de springa det fortaste de kan, sen ska de hålla detta avstånd till föraren i ytterligare 15 m, vilket innebär att de ju få gå rätt sakta. Till skillnad från linjetaget finns det sen inget att hämta där framme :), utan istället ska de vända på en 50-öring och komma snabbt och fint när man kallar. Lätt som en plätt, eller?

2008-09-13 @ 12:00:22
Postat av: Carina

Vet inte om bruksprövet är i helgen men om det är så skall jag hålla tummarna för er! Det fixar ni så klart!

Postat av: Lakrits

Hälsa din flock och tacka för träningshjälpen Walle! Det var väldigt trevligt sätt att tillbringa en fredagkväll tycker jag och Matte.



Lycka till imorgon!

2008-09-13 @ 21:54:58
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback