Lydnadsträning...

... i sällskap med Sigge & Lakrits.

I eftermiddags kollade vi med Sigge & Lena om de hade lust att hänga med på lite träning ikväll och det hade dom faktiskt. Vi bestämde att träffas i parken kl 18 och vi fick åka i den röda fina bilen.

Väl i Lomma så mötte vi upp Lakrits & Marie och nästan på direkten så satte vi igång träningspasset.

Vi började med platsliggning, MOR & Lena gick och gömde sig, det gick egentligen bra i 2 minuter... men så hörde dom inte när Marie ropade och då gick både jag & Sigge upp. Men momentet gjordes om (dock inte så länge) och då funkade det jättebra... jag låg kvar när Marie sa sitt upp till Lakrits... jag väntade snällt på min tur.

Sedan blev det en hel del frittfölj, inkallning, ligg & stanna under gång, rutan, hopp ut & tillbaka samt lite fjärr. Jo då, ganska hyfsat resultat.

Under tiden vi var iväg så gick FAR & Guinness till rastgården i Kungsparken och rapporten säger att de hade haft det skitroligt där, de hade busat som bara den och sedan gått en lång runda. De var borta nästan lika länge som vi.

Men den som haft det allra roligast idag är nog LILLMATTE, hon har varit iväg på Vallåsen och åkt skidor hela dagen för första gången i sitt liv. Undrar hur ont det gör i hennes kropp imorgon när hon vaknar?


Nu är det bingen som gäller igen... men inatt är vi åter 3.


Kommentarer
Postat av: lotta, Juni o Cola

vojne vojna...sån där träningsverk är inte att leka med...men man får skylla sig själv när man ska hurta på sådär;)hoppas hon hade kul:)

Postat av: Elenor och Zidane

Platsliggning kan man aldrig träna fööör mycket på....allt kan hända! Kul med skidåkning. Det gillar jag med.

Trevlig helg

2009-02-20 @ 11:54:26
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Östen

Hej Walle! Lyllos dig som har Guinness på besök! Det skulle jag också vilja ha, han är en av mina bästa kompisar. Hoppas att ni får en riktigt bra helg ihop, och hälsa honom från mig och matte!

2009-02-20 @ 20:40:16
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Heléne och Zico-BB

Halloj!

Ta nu och planera in klubblägret i Halen. Det är öppet för både FAR och MOR och Walle! Det är så fint där uppe i Blekingeskogen! Man kan träna jakt, spår, viltspår, lydnad eller testa sök ... eller bara vara!!

/H&Z

2009-02-20 @ 21:39:33
Postat av: Gazton

Hur gammal är lillmatte? Min är 15 år och en liten odåga, med kille och allt. Nu är hon iväg och Lanar med sin kille och sin far.

2009-02-20 @ 22:00:37
URL: http://gaztons.wordpress.com/
Postat av: Helena

Va duktig du är som klarar alla lkl2 momenten sådär bra!! Tävling pågång snart?? Ja det tror jag det att lillmatte hade kul när hon åkte skidor, det är ju såååååkul! Kram på er :-)

2009-02-21 @ 09:01:40
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Sigge

Tack för att ni fortfarande frågar oss om vi vill hänga med! Det var kul att återse Lomma BK tyckte vi båda, vi behöver verkligen komma igång med träningen igen nu. Ikväll var matte mest ostrukturerad och lite flummig och inte så genomtänkt i sitt träningsupplägg men det var kul ändå. Jag hade lite svårt med koncentrationen när ni tränade med apporten och jag var ju också tvungen att hålla lite extra koll på söta Lakrits som det var kul att träffa igen. Men jag vet att hon är din Walle så jag försöker hålla tassarna i styr... men ett par små gosiga pussar fick jag allt - mysigt! Hon är bra snäll, men jag lovar, jag inbillar mig ingenting, jag fortsätter att beundra mest på avstånd.

2009-02-22 @ 21:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback