Rapport...

... från kvällens Fart & Fläkt träning:

Det blev inget bussåkande ikväll, nä gråben är ju som sagt tillbaka. MOR ojade sig dock lite över att hon skulle köra, men vi fick sällskap av LILLMATTE och allt gick bra så nu går det säkert lättare redan nästa gång.

Det blev ej heller någon tur inom Lund, Guinness fick tyvärr stå över träningen idag för att hans matte Lena var febrig & förkyld. Så jag blev grillad i 1 timme och 10 minuter.

MOR började med att redovisa för Lisa hur veckans träning hade gått och då fick vi skämmas lite över att vi inte övat tillräckligt på det som vi borde, dvs kontakten. Men Lisa har ju ett brett register så idag blev det kontaktövningar med nytt spännande godis för att väcka extra intresse och jag ber att få meddela: DET FUNKADE! Nu hoppas jag att MOR införskaffar samma goda träningsgodis.

Efter kontaktstunden, så blev det lite bus efter buseriet, blev det snabba inkallningar med kamp som belöning. Ställande under inkallning med belöning bakåt körde vi lite oxå och "var é rutan?" resulterade i det bästa försöken jag gjort hitintills. Ja, förutom en gång när jag blev totalt faststelnad precis i ingången till rutan och behövde bra med hjälp för att våga komma loss igen. Ärligt talat så var jag lite rädd för att MOR skulle bli förbannad för att jag gjorde fel, men se det blev hon inte alls, hon sa bara kom igen killen, alla kan vi göra fel ibland. Apporteringen & hopphoppet och fjärrdirren, jo det gick väl oxå ganska skapligt.

Det som var extra roligt idag var att jag fick testa vittringsapportering. Det tog inte så många försök innan jag förstod att det hela gick ut på att hitta rätt pinne, dvs den som luktade MOR. Dock förstod jag inte direkt att meningen också var att jag skulle plocka upp den OCH lämna över den till MOR utan att tugga på den. Men det gick som sagt var skapligt till att vara första gången.

Otroligt men sant... imorgon är det FREDAG igen. MOR tänker klara av tvätten då igen för att ha hela helgen fri för hundträning och annat kul. Det tycker jag är rätt bra planerat av MOR.

Kommentarer
Postat av: Tyra

Ja jag tycker man ska göra det, båda för sin egen och andras skull!



Vad roligt ni hade det på träningen igår!!! Vi vill också prova vittringsapporteringen. Är väl lite spänd för detta moment....



Hoppas vi får en superhelg i helgen!!! Med massa hundträning och inte så mycket bestyr i hemmet!!!! Jag ska också köra de maskiner jag får ihop ikväll så jag kan njuta hela helgen!



Kram



Agneta

Postat av: lotta

ameen, det e väl inte så himlans lätt att fatta vad de där människorna egentligen vill att man skall göra..de hittar på så mycket tok o konstiga grejer...min matte håller bara på att tjata att jag skall STÅ...men vaddå, stå det kan jag väl redan det gör jag ju hela dagarna??? SÅ jag visar istället matte att jag misann kan sitta o hoppa o göra krumsprång istället...å hon bara tjatar om att

utställningsdomaren bara vill se stå o spring ...??? jaja, nästa gång ska jag nog prova att göra "dubbelsnurr"istället..då kanske jag får beröm iallafall;)

2009-02-06 @ 17:37:31
URL: http://juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Lakrits

Det låter som kul igår kväll. Toppen att Gråben är i form igen och kan ta er dit ni vill! Verkar vara många tvåbeningar som är sjuka just nu. Hoppas din flock slipper!



Hoppas MOR din snart är klar med tvätten så att ni kan ha helgmys.

2009-02-06 @ 19:57:39
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: lotta, Juni o Cola

ja visst e de fina:) mysigt att kunna träffas sådär ibland. tyvärr e det ju alldelens för sällan det går att få till. man får verkligen mysa de gånger det faktiskt går:) ha en fin lördag. kanske tittar du på melodifestivalen? det gör vi så jag e såå glad att den börjar idag:)kramis på dig;L

2009-02-07 @ 15:27:20
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Vilja

Va duktig du var som tog rätt pinne.....jag hade nog bara sprungit ut och grappat första bästa pinne :-) Kram och ha en härlig lördagskväll!!



Ps bor ni i Lomma? Där bor min mattes gamla mormor som fyller 94 år i maj! Ds

2009-02-07 @ 16:10:35
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Vad skönt att bilen är i form igen. Man är rätt handikappad som hundägare utan bil. Jag brukar säga att det dyraste med att ha hund är ju bensinen....



Vad flitiga ni är på lydnadsplanen! Det kommer gå som en dans på proven i vår!

2009-02-07 @ 16:30:48
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Vilja

Klart vi hör av oss om vi är i Skåneland.....vore jättekul att ses!

2009-02-07 @ 17:40:06
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback