Åsså...

... har man varit på Fart & fläkt igen ikväll.

Vi tog bussen precis som i förra veckan till Lund och därifrån åkte vi vidare med Lena & Guinness (återigen tack för skjutsen).

Guinness var först ut på banan och jag satt & vilade mig i form i bilen.

När det var dags för mig att komma ut så var jag riktigt taggad, MOR sa att sådan har hon aldrig sett mig förut. När jag kom innanför grinden så startade vi att kampa lite och jag var mer än med på notorna... men så höjdes kraven på mig att jag skulle kolla på MOR i tid och otid och då blir det svårt för mig att utöva vissa saker som dom (Lisa & MOR) vill att jag skall göra. Men jag kämpar på med det som är det svåraste jag vet, dvs att bibehålla fokusen.  

Vi gick sedan över till rutträningen, som idag bestod av 3 ganska nära intilliggande rutor. Från mitten av dessa tre så skickades jag till de alla allteftersom och det gick bra ända tills det plötsligt hade smugit sig in en ny kursare på planen. Jag tvärstannade på vägen och lade mig ner och spanade bort mot "inkräktaren" men jag fick inte tillåtelse att springa dit och då var det lika bra att fortsätta in i rutan och trampa på targeten. Vid nästa försök så var jag fullt fokuserad igen.

Sista övningen idag var att hantera träapportbocken på rätt sätt. Jag greppade den lite väl tidigt när MOR satte ner den framför mig och när den kastades iväg en pyttebit så tyckte jag inte det var lönt att sätta på turbon, så då blev det lite längsamt, men när den kastades iväg en bra bit så drog jag på. Avlämningarna var det inte mycket för dem att gnälla över.

Det är så synd att tiden går så snabbt när vi är där, men det gör den när man har roligt sägs det!

Tack & hej leverpastej!

Kommentarer
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Det verkar ju som om ni överlever ganska bra utan er bil - iaf ett tag.



Fart & Fläkt verkar ju vara ett kul ställe att vara på. Å det verkar ju som om ni har energi att göra allt möjligt. Du har ett härligt liv du Walle!

Postat av: Agneta & Tyra

Vad roligt ni hade!!! Kul att det gick så bra på träningen också!!! Klart man måste kolla in nya "inkräktare" och starkt att du lydde sen!!!!



Mattan fungerade perfekt!! Det är faktiskt att rekommendera. Det blir också en naturligare gräns för dem att hålla sig på och lättare att se till att de håller sig till den!



Ha en skön dag!



/Agneta

2009-01-21 @ 10:03:34
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Elenor och flatten Zidane

Det är verkligen inte lätt att behålla fokus när nya hundar dyker upp på planen. Därför extra eloge till dig Wallander!

2009-01-21 @ 19:21:45
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Helena & Vilja

Då var väl MOR nöjd idag när du var så duktig! Tänk bara på att vänta tills hon säger apport innan du greppar bocken.....! Kram och Gokväll

2009-01-21 @ 22:59:12
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Lakrits

Matte säger att jag behöver komma till ett ställe som heter Lugn & Ro. Förstår inte alls vad hon menar. Det är väl bra med lite fräs.



Låter som ni har kul där i alla fall. Fast imorgon blir det också kuligt. Taxin kommer vid sexsnåret! Du får påminna din MOR om att gå från jobb i tid!

2009-01-21 @ 23:36:12
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback