Inte så mycket...

... FART & FLÄKT igår inte.

Det fanns något som återigen gjorde att jag inte riktigt kunde koncentrera mig till 100% på de övningar som MOR ville att vi skulle utföra tillsammans. Så det blev lite så att jag gjorde det jag hade lust med och MOR räknade till tio många gånger, men på nio skärpte jag till mig varje gång för att undvika onödigt obehag, SMART DRAG AV MIG VA?

Det fanns vissa moment som jag klarade skapligt... men någon start i Lk II i vår blir det definitivt inte, men det kommer väl fler vårar förhoppningsvis.

Kommentarer
Postat av: Clara

Tjena

Jamen Hallå-Hallå. Lyckades Husse jaga upp mig både i klass i o II samma år så fixar DU det säkert. Husse har sagt att det inte finns en större virrpanna än vad jag är/vad så på MOR. Hälsa från mig.

Skulle vara trevligt att komma till Lomma ngn gång o träna lydnad med er.



Clara

Postat av: Helena & Vilja

Ähh klart du ska tävla......det hinner ändra sig många gånger fram till tävlingsdagen och det finns ju så många vår och sommartävlingar. Vore kul att tröna tillsammans på påskafton. Familjen pratar om att de vill åka till Köpenhamn på påskafton men jag måste skaffa hundvakt först så jag kanske får stanna hemma och då stämmer jag gärna träff med er nånstans! Köpenhamn har man ju varit i många gånger.......... men vi har ju aldrig tränat med dig & Walle :-)

Vi får försöka få till det på nåt sätt.

Kram

2009-03-26 @ 07:41:10
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: niño

Men Walle!

Du balanserar ju på knivseggen...

Jag skulle nog rekommendera att du skärper dig redan på sju... eller åtta...

så du har större MARGINAL!

(;

Ha en skön dag!

Vov

Niño the grey one.

2009-03-26 @ 08:42:21
URL: http://mimio.blogg.se/
Postat av: Zico

Vill bara påpeka att löptikar inte är välkomna på officiella tävlingar .... som tur är ;)

Klart ni ska tävla - testa av en gång nu i vår och se vad som fungerar och vad som inte fungerar. Man blir varken hånad eller skjuten om man inte får ett förstapris.

Tass&Kram

Zico-Bus

2009-03-26 @ 09:03:04
Postat av: Agneta

Tjingeling!



Vi ska tävla i slutet av april nästa gång, det är så trist att det är en månad till nästa gång!!! Vi hade velat haka på redan nu då vi är på G!!!!



Jag vet inte hur det är med dig, du kanske har tävlingsvana så det räcker??? Men jag tävlar mest för min skull nu så att jag ska få tävlingsvana. Jag tycker då absolut att du ska tävla i vår!!!! Du ska se att det går bra! Åtminstone är man då en erfarenhet rikare!!!!



Kram



Agneta

2009-03-26 @ 12:19:47
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Ingela

Det blir kastrering för farsan Tello i början av april. Det blir nog bra, med en liten tik (dotter till råga på allt) i familjen, så blir det ju inga problem sen att hålla dem ihop vid löptider =)



Och han har ju en kull med 6 avkommor redan och det är ju inte alla som får ens det, så han kan känna sig nöjd och stolt ändå ,o)

2009-03-26 @ 17:06:35
URL: http://becausetrollrik.blogg.se/
Postat av: lotta med juniocola

kan du inte tävla lite senare då?eller är det fullt upp med jaktandet då?..du vet väl att några löptikar inte finns i närheten när det är tävlig, som kan distrahetra dig;)ha en fin helg

2009-03-27 @ 07:20:31
URL: http://juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Lakrits

Jag har sett det som en viktig uppgift för mig att öka på Mattes tålamod så jag väntar ofta till 9,5 jag. Och övning ger färdighet, hon har inte lika kort stubin längre.



Någon tävling blir det nog inte för oss i vår, men kanske till sommaren. Nu när det blir sommartid ska det tränas på kvällarna!

2009-03-27 @ 11:12:26
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback