Den lätte gick jag inte på...

... dvs, MOR m fl trodde att jag skulle bli mera på hugget om brorsan skulle få träna lite först!

Vi åkte som vanligt till klubben i måndagskväll, för ovanlighetens skull så regnade det inte.

Vi rastades en stund, sedan åkte Beck in i bilen medans jag fick vara med på den gemnsamma platsliggningen. Sedan åkte jag in i bilen och Beck ut. Det var inte så jättelänge som jag fick ligga där och MOR muttrade något om att Beck hade "myror i baken" när hon kom tillbaka. Jag fattade absolut ingenting, för några myror såg då inte jag till på platsliggningen och inte när jag kom tillbaks in på planen heller.

Jag måste erkänna att jag var rätt purken och utförde bara några få moment som man tydligen skall utföra dom.  MOR kontrollerade flera gånger om det möjligtvis var så att jag fastnat med alla 4 tassarna i marken på de andra momenten.

Kanske, kanske är det så att jag nu slipper att göra det här på ett tag... MOR påstår nämligen att jag har lyckats besegra henne. Förstår inte riktigt vad hon menade med detta heller, vi har ju lixom inte gjort upp hon & jag!!!


Kommentarer
Postat av: Karin och Wilma

Jag såg på nyheterna att ni håller på och blåser bort.



Du och Walle får ta en liten paus i lydnadstränandet så kanske lusten kommer tillbaka att ta tag i det igen. Uppenbarligen så är det inte helt kört eftersom ni klarat av ettan och nu tränar tvåan. Du får komma ihåg att jämföra Walle med Walle och inte med andra hundar.



Träna med Beck istället och träna med massor av leksaker. Radda upp 5-10 olika leksaker som du kan använda som belöning och arbeta upp dem statusmässigt. Då kommer du att ha riktigt bra verktyg i fortsättningen med Beck.



Det kommer jag att göra med nya valpen. Med Wilma har jag verkligen fått träna att leka och det är inte alltid så lätt.



kram

Postat av: adelia

Ja ibland är det inte kul m lydnaden..jag försöker för att peppa Bianca med att hon ska få sitta kvar i bilen medans jag går bort mot apellplanen o gör nåt annat under tiden..Efter ett tag då är hon mer fokus på mig..funkar iaf ibland..Idag är hon lite bättre men fortfarande tagen efter kasstreringen i går..Jo hon har en hemsida det är www.popix.se. finns en massa fint där.Ha det gott//kram

2009-11-19 @ 11:55:15
URL: http://www.nogg.se/kungsvikstorpsbianca
Postat av: Lakrits

Håhåjaja, Matte klagar över att det är på andra hållet med mig att jag liksom exploderar när jag får syn på träningsgrejorna. Jag dansar och skäller och är alldeles till mig av glädje över att vi ska träna. Men inte blir det alltid rätt för det...

2009-11-19 @ 12:00:06
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Grappa

Hej Walle!

Jag förstår dig precis. Fy och blä för att sitta i bilen och vänta. Det är det värsta jag vet.

2009-11-19 @ 16:26:32
Postat av: Viggo

Hej Walle. Jag förstår dig också, vara på jakt ena dagen och tro att du vill träna lydnad nästa dag! Nä, jag hade också protesterat!

2009-11-19 @ 20:56:19
Postat av: Niño

Tjena Walle!

Jag vet varför du inte såg några myror, de hade marscherat vidare till Helsingborgsbrukshund klubb för ikväll kliade det väldans på lilla mig när vi körde platsliggning... Asså det kliade så pass mycket att jag var tvungen att resa mig två gånger och krypa lite dessutom. Matte ser INTE glad ut när hon måste gå tillbaka och "lägga om mig"...

Men det är mysigt när hon kommer.

Gonatt

Zzzzz...

/Niño

2009-11-19 @ 21:35:21
URL: http://mimio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback